onsdag 8 mars 2017

Vårjippo 9 mars

Vårvärmen kom lite av sig men ljuset har i alla fall återvänt, och med det också alla sköna vårkänslor. Affärerna i centrumområdet håller därför Vårjippo med extra lång öppettid till kl 20.00 nu torsdag den 9 mars.Handelscentrum? Ja, byggkranen där på mitten är nu ersatt av nya affärshus och kranen står nu på nytt ställe. Bild: Närpes Stad

På torsdag slår det nya varuhuset, Tokmanni, upp sina dörrar. Centrumaffärerna vill då också med vårjippot visa att även de finns och har ordentligt utbud och framförallt god service.

En hel del centrumföretag är med i Vårjippo. Sydin-annonsen: respektive företags erbjudande hittar du på deras facebooksidor.

Även några företag utanför centrum är med:


Inbjudan om vårjippot gick ut till alla NFF-företagare så därför är det också några företag utanför själva centrum som "hoppat på tåget", även då kanske inte med lång öppettid utan något annat speciellt istället.

Färdigt planerade växtgrupper introduceras och till vinterpris dessutom, Wickmans Plantskola.
På t.ex. Bed Invest tar man tillfället i akt och förevisar "närproducerade sängar" i samråd med Lady Gymmet på nya platsen i f.d Veikon Kones utrymmen.

Wickmans Plantskola har under vintern planerat ihop en hel hop färdiga rabatter i olika prisklasser, vilket man nu introducerar på sina blogg- och webbsidor med vinterrabatt och gratis gödsel. Observera att vinter råder på själva plantskolan så just nu är det webbsidorna du ska besöka för att planera Din vår, alltså säsongstängt på själva plantskolan..

TAWI Product uppe på högback affärsområde har man full fart på datorhandeln. Normala öppettider.


Några exempel från centrumaffärerna:


Vi har skrollat igenom några av centrumbutikernas Facebook-sidor för att se vad de har att erbjuda. Förstår vi rätt har samtliga öppet till kl 20. Här är resultatet:

KK-Möbler, randigt och prickigt

Närpes Handarbetsaffär: Bl.a. Nytt garn från Svarta Fåret Elektra mega nystan 250 gram räcker till tröja eller kofta för en 6-åring.

KK-Möbler  har -50% på randigt och prickigt.

Engelqvists har grönväxterna -25%

Angels Syateljé - gå in och kika på Ericas häftiga video med Dress like Marie -kläder.

Lady Gym har som sagt också Bed Invest i sina nya lokaler, som man f.ö. visar upp nu

Cornelia har nya häftiga vårtextilier

K & M Shop ger under dagen 20% rabatt på allt i butiken


Örtaboden har fina dofter och nyttiga vitaminer

När-Bok har bokrelease med Tom Sörhannus med sin nya bok Helt Perfekt

Närpes Bröd har bl.a sin nya Choklad mud cake men också mycket annat smått och gott.


Foto Quick som sagt nya produkter bl.a. Tofs Maria, löpare, kökshandukar och bordstabletter.

och blir du riktigt hungrig eller kaffetörstig så svänger du givetvis in till Cisse och flickorna på ortens restaurang, Red & Green.

Inredningsdetaljer från Foto-Quick


Är du så pass nyfiken att du ändå skall in till centrum och titta på nya Tokmannihuset/affären tycker vi att du samtidigt ska passa på och besöka de övriga affärerna som också har öppet - slå två flugor i en smäll!

Red & Green får avsluta inlägget med den stiliga hälsningen på Internationella kvinnodagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar