tisdag 5 december 2017

Decembermånads shoppingtorsdag är på kommande!

Efter en lyckad julöppning för en dryg vecka sedan så är julhandeln i Närpes i full gång. Nu ska det pysslas och fixas, bakas och pyntas för att inte tala om julgåvor som ska införskaffas. Affärernas fönster är julpyntade och ur högtalarna strömmar julmusiken det är bara att låta sig ryckas med och njuta av julstämningen! Dessutom får vi fira Finlands självständighetsdag på onsdag,  och det är extra festligt i år när Finland firar 100år. Efter en ledig dag fylld av firande så passar det väl bra att på torsdagen ta del av Närpesaffärernas erbjudanden och att få shoppa lite längre när affärerna håller kvällsöppet!

Angels Syateljé/Dress like Marie är taggade!Efter självständighetsdagen är vi utvilade och pigga på att betjäna just DIG på Angel's Syateljé / Dress like Marie Närpes!
Julen närmar sig med stormsteg och ni har väl inte missat Dress like Maries julkalender som man kan ta del av på vår egna FB-sida (Dress like Marie Närpes) och vårt egna Instagram (Dresslikemarie_narpes)? I torsdagens lucka (nr.7) gömmer sig ett härligt nattlinne - som du under torsdagen 7.12 får för endast 30€ (normalpris 39,90€)! Vi bjuder även på ljus glögg och pepparkakor dagen till ära! Du har väl inte missat att Angel's Syateljé säljer de perfekta tygerna till julen?! Både till inredning och till julpysslet"

                           

Ta en titt i Örtabodens fina julskyltfönster

Förutom att man helt kan förlora sig i julskyltningen i fönstret så hittar du också fina julklappar på Örtaboden så ta dig tid att sticka in här på torsdag! Hos K&M Shop får du hjälp med att hitta kläderna till julfesten och i huset bredvid hos När-Bok finns allt man som bokmal kan önska sig, där har man också stort urval av spel och annat.
   

Ta en paus med Cornelias glöggcheesecake på fatetPå Cornelia är det nu jul i varje vrå och då passar det utmärkt med ett julerbjudande på shoppingtorsdag. Då ger vi 20 % på alla Mailegtomtar, de charmiga danska tomtarna som erövrat hela tomtevärlden. Passa på att handla klappar i lugn och ro på torsdag. Förutom klappar och fina juldekorationer och stjärnor hittar du kläder och delikatessprodukter på Cornelia. I caféet kan du vila från julbestyren och tanka ny energi, kanske med en bit av julfavoriten glöggcheesecake och kaffe?

Fynda nya gräsväxter för vårplantering hos Wiplant

För december månads shoppingtorsdag har Wickmans Plantskola valt att presentera 4 nya irländska grässorter för höstens trappor och terrasser. Vi tycker att detta börjar vara på sin plats  eftersom vi snart har hela höstens erfarenheter bakom oss. Och vilken succé sen - gräsen har hållit både regn, kyla, snö och vind. Just nu i början av december känns det som att det enda som kan knäcka dem är ett tjockt snölager som ligger kvar i veckotal. Läs mer och ta del av erbjudandet  här

Välkommen på shoppingtorsdag! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar