fredag 1 december 2017

Julkalendrar 2017 hos Nff-företagen

Julkalendrar blir mer o mer populära bland olika företag, och varför inte? Oftast är det frågan om mycket användbar information om företaget eller företagets produkter. Att man sedan också i samband med nån "lucka" kan tillgodoräkna sig en viss rabatt på just den varan eller tjänsten eller på annan tjänst är ju egentligen bara ett extra välkommet plus för konsumenten.
Julkalendrar från företagen har blivit ett trevligt och informationsrikt adventsinslag!

Vi på Närpesbloggen har försökt oss på att samla Nff-företagens kalenderlänkar. Vi startar här och fyller på vartefter fler meddelar oss  eller det dyker upp i vårt nyhetsflöde. Länken på företagets namn går till resp, företags Facebookflöde och andra länkar i texten till sidor det hänvisas till.

Först ut har vi


Wickmans Plantskola


Plantskolan har redan för tredje året i rad en informationskalender om växter. I år har man temat "Finska växter" eftersom Finland firar sina 100 år. Kalendern finns på plantskolans blogg, Sol och Grönt, och luckorna delas också dagligen  på Facebook och notis finns på Instagram.

Varje dag kan man också få rabatt på dagens växt, och det bästa är att växten behöver man inte avhämta förrän på våren eller från 2 maj 2018.


Tawi Produkt AbTawis julkalender finns på på sidan: http://www.tawi.fi/julkal.php


På Tawi kör man ungefär liknande kalender som året innan, då man presenterade en vara/tjänst till erbjudandepris. Bara att följa så snart luckorna öppnas, vilket alltså sker på företagets egna hemsida, http://www.tawi.fi/drupal/index.php
När-Bok

När-Boks kalender finns i skyltfönstret
När-Bok har i år annonserat om en kalender i sitt skyltfönster, och förstås också på Facebook. Man ger rabatt på utvald produkt och tjuvstartade litet redan torsdagen den 30:nde för att folk skall se hur det går till:

1:sta luckan: Vi tjuvstartar lucköppningen :)
I första luckan, som också finns i vårt skyltfönster, erbjuder vi 20% rabatt på de tre första titlarna i den underbara serien om Pensionärsmakten av Malin Klingenberg och Joanna Vikström Eklöv.
Välkomna!
Dress like Marie Närpes  
 
kör också julkalender med DLM-produkter. Åtminstone i första luckan kan man få en passlig rabatt på produkten som visas på videon


kalendern nås också via instagram: dresslikemarie_narpes


första luckan finns här: https://www.facebook.com/dresslikemarienarpes/videos/1584008474978215/Hus & Trädgårdsservice Ek Sofia Ab
 
Tips nr 1
hade förra året också en "tipskalender" vilken i år ser ut att få en fortsättning...

Dags att fylla julklappssäckar med fina paket från oss.
Tips nr 1: sparkcykel

Följ tipsen på på deras Facebook-sida

Andra organisationer och företag:

Vi har också hittat några intressanta kalendrar från föreningar m.m.


...och några andra företag (länkar saknas i detta skede)

Tiger-Clean


Närpes Grönsaker AbInga kommentarer:

Skicka en kommentar