tisdag 27 februari 2018

Så kommer våren till Närpes!

När mars knackar på kan man väl nog ändå säga att det är vår. Trots att vinterkölden ännu håller oss i sitt grepp så värmer solen på dagarna och det är ett säkert tecken på att våren är här!


I mars händer det en del i Närpes, först är det shoppingtorsdag som vanligt första torsdagen i månaden, sedan kommer kvinnodagen den 8 mars och i slutet av månaden den 24 mars är det dags för minimässan Möt våren Mittistan. Nu närmast är det shoppingtorsdag som gäller och vissa affärer håller öppet längre den dagen och det finns många fina erbjudanden att ta del av i affärerna.
8 mars Internationella kvinnodagen - välvalda ord, inte sant... från Cornelia.

Shoppingtorsdag


Örtaboden håller öppet till 18 och har specialpris på RedRiz Strong på torsdag. 1 låda för 26€ eller 2 lådor för 50€ ( normalt 29,90€/st.)

I grannbutiken K&M shop hittar man massor med vårnyheter i mars och Shoppingtorsdagen till ära erbjuder man ett parti jeans för 20€


Cornelia ger man 25 % rabatt på alla doftljus och doftpåsar på shoppingtorsdag och denna veckas shoppingtorsdag håller man öppet till kl 18.00. Fynda bland Klintas naturliga doftljus med vegetabiliska ingredienser. Klintas ljus kan även användas som massageljus och gör då huden mjuk och len. Från Majas cottage kommer snygga svarta doftljus med fina texter och härliga dofter och nya doftpåsar som är lika fina som väldoftande. Och bäst av allt är ju att Majas cottages produkter säljs med 10 % förmån till barncancerfonden!

När-Bok har öppet till 19 och har förlängt sin bokrea så att den gäller också på shopingtorsdagen i mars och hos Foto Quick är det slutförsäljning på textilier och garminprodukterså passa på att fynda!

Angel´s Syatelje håller öppet ända till 20.00 på torsdagen så där har du tid att fynda!
Lite andra marstips


Hos Wickmans Plantskola hittar du allt för trädgården och det är nu i dessa tider som sommarens trädgård tar form, åtminstone i huvudet 😉. Plantskolan öppnar "på riktigt" 2 maj, men gå gärna in och hämta inspiration på plantskolans blogg, Sol och Grönt. . Förköp till vinterrabatt gäller också i mars fram till påsk på häckar och färdiga växtgrupper.

Tawi Product vill också slå ett slag för  att nu medan det ännu är litet vinter passa på att uppdatera din dator, desktop eller vad du nu jobbar med. Åk in till deras affär under normala öppettider och förhandla dig till en superbra dator!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar