tisdag 5 juni 2018

Shoppingtorsdag och juni månad i Närpes

Där försvann maj och med den sommarvärmen, eller kanske inte ska vi hoppas på i alla fall. Enligt väderlekstjänsten skall  värmegrader upp mot 20 återkomma i vecka 24 så det väntar vi på. Och under tiden vi väntar kan man med fördel använda tiden till att inhandla, shoppa,  det ena och det andra för sommaraktiviteterna.


Närpesföretagen bjuder in till shopping torsdag i Närpes nu första torsdagen i månaden. Sedan efter torsdag finns givetvis en hel del andra saker att komma ihåg också, men som sagt nu startar vi med torsdagsshoppingen:

Med nu är Örtaboden, När-Bok, Cornelia, Tawi, Angels syateljé, Red & Green, Fotoquick, Sjöbloms Golv och Wickmans Plantskola.


Cornelia har precis öppnat outleten i lillstugan som nu är full av inredningssaker och kläder till kraftigt rabatterade priser! På shoppingtorsdag får dessutom alla som handlar med Närpes presentkortet 10 % rabatt på sitt inköp och det gäller alla varor. I Cornelias café hittar du nu förutom våfflor och hembakat även Sias goda bollaglass, strutar och pinnar. Välkommen att kika in till Cornelia på shoppingtorsdag då vi har öppet till 18.00!

Örtaboden bjuder in till Shoppingtorsdag 7.6 och Drop-in på Örtaboden med Rosenserien i fokus! Kom in på en snabb koll av din hud, och varför inte testa någon produkt? Specialerbjudande på utvalda produkter.... Välkomna in torsdag kl , kl. 10-18 .




När-Bok kan man så där i allmänhet strosa runt och välja sig en bok. 

Wickmans Plantskola har säsongöppet och önskar påminna kunderna om att sätta sina terassplanteringar i skick inför sommarens grillpartyn och trädgårdsfester. Läs gärna plantskolans tips o idéer i deras egna blogg Sol och Grönt. Öppet shoppingtorsdag kl 10-18.

Rabarberpaj kan man fixa till festen om man har planterat rabarber.

Tawi påminner man om att datorer behövs också sommartid, även om man här har sommaröppet just nu



Och så har vi Angels Syateljé med sin häftiga facebookreklam, kolla den! Angels har shoppingtorsdagsöppet till kl 20. Så här skriver Erica:  

Nu är det sommar! :)
Den 7:e juni är det shoppingtorsdag och vi har butiken öppen ända till klockan 20:00! :)
Vi har kläder för alla åldrar och i storlekarna 38 till 56!

Nya, somriga tyger har anlänt! Kram Erica


Sjöbloms Golv har också meddelat att alla kunder är välkomna in och bekanta sig med de läckra tapeterna som finns. Normala öppettider  också på torsdag.

Foto Quick , presenter och allt möjligt för hemmet: 



Och så ska man förstås inte glömma bort maten. När det är shoppingrunda behövs en riktig lunch, givetvis på Hotel Red & Green. Från och med 1.6 står vår fantastiska lunchbuffé uppdukad fram till kl.15.
(serveras alla vardagar 1.6-11.8 kl.11.00-15.00)
Välkommen på sommarlunch till Närpes!




Och så här i sista, sista sekund får vi även besked om att Nff företagaren Andreas på Bistro lovar ställa upp för de unga eller i detta fall skolungdomar i årskurs 1-9 vilka får luncha för 5€/lunch från och med shoppingtorsdagen 7.6.2018 och fram till skolstarten i augusti. Det tycker vi på Närpesbloggen är toppen.


Annat i juni:



K&M Shop har Happy Holly kläder, fint, finare, finast... precis lagom somrigt!


Och så har vi Red & Green igen nu tillsammans med Luckan i Sydösterbotten redan nu på fredag 8.6:

After Work Session med The Victors.

Varva ner efter jobbet. Avkoppling efter arbetsveckan med blues och jazz. På Hotel Red & Green, Närpes kl 17-19

Trion Victorz grundades på hösten 2016 och består av tre yrkesmusiker vid namn Victor. Bandet har en bred musikalisk grund att stå på och har varierat sin repertoar till olika tillställningar.

Fredagen den 8.6 uppträder gruppen på Hotel Red & Green i Närpes. De kommer bjuda på en repertoar bestående av blues och jazz (artister som B.B King, SRV, Miles Davis m.fl)

Gitarr/sång: Victor Strömbäck
Piano/sång: Lars-Victor Öst
Trummor: Victor Nyblom


Sen ska man minnas att Engelqvists Blommor har allt möjligt i säsongblommor och samtidigt kan du passa på att köpa dig ett Närpespresentkort som passlig gåva till nån kär vän som fyller år och behöver en enkel men bra present.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar