torsdag 16 november 2017

Black Friday i Närpes

Så är den också här hos oss i Närpes - Black Friday - den amerikanska idén att julklappsruschen skall inledas i god tid med en ordentlig vinterrea fredagen efter Thanksgiving. I år infaller den alltså 24.11, men en del företag firar med rea redan i förskott.


Här är några NFF-företag och företagare som tar till lite extra så du kan handla dina julklappar både lokalt och i god tid! Listan fylls på vartefter fler företagare kommer med.

Wickmans Plantskola

Känns det lite tokigt att se plantskolan bjuda ut växter på Black Friday sale? Tänk om! Vid närmare eftertanke är det från konsumentens sida ett ypperligt tillfälle att göra en god affär inför våren 2018. Ska det planteras på gården nästa år så ska det, och växterna man köper nu sköter plantskolan om och vinterlagrar för ens räkning till våren, så varför inte passa på och få de där växterna till riktigt bra priser? 

Läs mer om plantskolans Black Friday Sale med olika alternativ som t.ex -20% på utvalda fruktträd och rabattrosor eller varför inte presentkort med -10% rabatt! Med växterna kommer ett köpbevis som passar lika bra som presentkorten i julklappssäcken. Erbjudandena gäller fredagen 24.11, och rean fortsätter med något justerade priser Cyber Monday, 27.11.

Tawi Produkt Ab


Hos Tawi kan du också Black Friday-handla 24.11. Besök butiken för att spana in vad de har till julklappssäcken! 

Fredag den 24:e november, får du vid datorköp ett bra praktiskt skydd för dina miljoner på Kredit-kortet, så inte dom klåfingriga skannar av ditt kort, på köpet.


K&M Shop och Örtaboden


Inne i centrum kickstartar K&M Shop och Örtaboden med rea redan 17.11. K&M Shop har -20% på alla kläder och där bjuds det dessutom på kaffe och tårta för att fira att butiken fyller 12 år. Örtaboden har -20% på allt i butiken 17.11. Obs! Dessa erbjudandena gäller inte längre fredag 24.11.


Dress like Marie/Angel's Syateljé

PINK BLACK FRIDAY!
Ta del av våra galna PINK BLACK FRIDAY erbjudanden! Utvalda produkter för jämna pengar! Erbjudandet gäller fredag 24.11 till söndag 26.11, så långt lagret räcker. Välkomna in och gör fina fynd! Vi har öppet: fre 10-17, lör 10-14 och sö 12-15. Vi finns på Närpesvägen 35.

Cornelia

Även livsstilsbutiken Cornelia har fina Black Friday-erbjudanden hela helgen. Alla kläder -20% fre-sö, 24-26.11!

Servi-Trade


BLACK FRIDAY 24.11
Sjukligt bra erbjudanden och ett ypperligt tillfälle att hitta dina julklappar eller att fynda överlags!


Nygårds Ur & Guld/Nygårds Optik


På Nygårds Ur & Guld kan du fynda smycken och klockor till -15% och ett parti Efva Attling till -30% på fredag-söndag 24.11-26.11.

Nygårds Optik erbjuder alla solglasögon till halva priset på Black Friday, 24.11.


Black Friday-fynda 24.11! I källaren finns ett helt bord fyllt med prylar på -50%

KK Möbler

KK Möbler har julöppning i sin förnyade affär under Black Friday-helgen. Passa på och beställ Shapes-soffor till jul till Black Friday-priser!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar