onsdag 3 januari 2018

Välkommen på shopping till Närpes!

Årets första torsdag är på kommande och det betyder shoppingtorsdag i Närpes. Under shoppingtorsdagen har många affärer har öppet till kl 20.00 och det finns en massa fina erbjudanden att ta del av. 


Möt det nya året med förnyad garderob, stick dig in hos Angel`s Syateljé/Dress like Marie Närpes och kom ut med kassen full! Här kan du nu hitta kläder för upp ti -50%  och tyger -15%.
K&M Shop shop har 40% rea på kläder och också Cornelia har minst 30 % rea på kläder samt 30 % rea på alla julsaker. Dessutom får alla som handlar för över 30 euro en godisöverraskning på köpet!

Fräscha upp din kosmetika med Benecos naturkosmetik som du får för  -20% hos Hår&Sånt och också Örtaboden har en 30%. När-Bok har också längre öppet och också här hittar du fina erbjudanden denna torsdag! 

När du sedan kommer hem efter din shoppingrunda så kan du fortsätta shoppandet hemifrån med att klicka hem lite grönväxter från Wickmans Plantskola som har ett shoppingtorsdagerbjudande på webben. Denna gång är det en vacker och härdig barrväxtgrupp för lite mer utsatta platser, t.ex. sommarstugeträdgården. Den består härdiga dvärgbergtallar och krypenar som tål både sol och lite torrare växtplats och så en härdig lite större bolltuja för att få lite olika höjd och struktur på växterna. För att bryta av lite grann har vi också satt in en dvärgstamsyren i rabatten som hålls i lagom storlek hela tiden och blommar med härligt doftande lila blommor i juni-juli.                                                                                                                                                                                 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar