måndag 18 mars 2024

Minimässan Möt våren Mitt i Stan 23 mars



23 mars klockan 11-14 är det igen dags att möta våren Mitt i Stan. Då samlas ett glatt vårgäng av utställare-företagare-föreningar för att visa upp vad man har att erbjuda inför våren.

I år är det "Prova  på" -teman som gäller. Det är flera företag inom hälsa, skönhet, fritid med mera som har olika saker du kan pröva på.

Och ryktesvägen har vi också hört att det  finns en hel del småtävlingar att vinna vid vart och varannat utställarbord...

Evenemanget startar klockan 11 och pågår till klockan 14, alltså kort och kraftigt rent tidsmässigt. Platsen är Mitt i Stan huset/Konsthallen.

NFF Närpes r.f. och Visit Närpes turismavdelningen står bakom evenemanget.

I vår vill vi påminna om att konstutställningen "Momma & Jag" med Berit Lillås & Miranda Näs också pågår. Du kan passa på att reservera Dig lokalproducerade konstverk av de duktiga konstärerna.

Passa också på att besöka butikerna, caféerna o restaurangerna i centrum med omnejd. Även i butikerna bjuds det på massor av vårinspiration nu och på Red and Green serveras vårbuffé.

Sen fick vi också en notis från Red & Green:

"Under lördagens "Möt våren Mittistan" mässan, tömmer vi på Hotel Red & Green vårt lager på överblivna och vissa oanvända saker ss glas, tallrikar, vattenkokare, handdukar, örngott och en massa annat som vi slumpar bort för en billig peng - Kom och fynda på vårt loppisbord (kl. 11.00-14.00)

Vårbuffén står dukad kl. 11.00-14.00"

 

Vår utställarförteckning ser ut så här just nu men minns att den "lever" och utökas ända tills alla  bordsutrymmen är reserverade. 

 

Följande företag/företagare/föreningar är anmälda som deltagare

(Obs! uppdateras vartefter flera tillkommer. Är just du eller ditt företag/förening intresserade av att komma med som medverkande så är anmälan på nff.fi öppen tills varje vrå i Konsthallen är fylld.

 

 

Boka alltså lördagen den 23 mars kl 11-14 för ett besök till Möt våren Mitt i Stan!

hälsar,

Styrelsen för Nff Närpes r.f.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar