torsdag 20 december 2018

Närpeskalendern lucka 20, Engelqvists blommor

I lucka nr 20 hittar vi Blomföretaget Engelqvists Ab som finns på Närpesvägen 41. Hos Engelqvists tycker man om julen för alla vill ju ha sina fräscha fina blommor inför julen.




Allt från samma blomaffär



Engelqvists har ett stort urval av fräscha snittblommor och krukblommor. Vi gör all sorts blombinderier som brudbuketter och lokalutsmyckning till bröllop, snittblomsarrangemang till födelsedagar och högtidsdagar. Vi gör även sorgearrangemang till begravningar samt kistdekorationer och begravningsbuketter och –kransar.
Engelqvists kan erbjuda olika sorters grönväxter för olika ändamål. Välkommen in till affären och diskutera vad ni vill ha så försöker vi hitta den bästa lösningen. Vi har dessutom ett stort utbud på två våningar med krukor och presentartiklar som lämpar sig för de flesta ändamål. 






Engelvists är också en av tre ställen, det enda riktigt inne i centrum,  där man kan köpa det omtyckta Närpespresentkortet. 
 

Allmänhetens resencioner


Både Hannu och Mia ger företaget 5 stjärnor av 5 möjliga

Jultipset från Engelqvists: Såhär före jul är butiken fullproppad med julblommor, planteringar och buketter. Julblommor ger fin stämning till hemmet och hos oss finns något för alla. Ett presentkort på blommor är också en bra julklapp till den som redan har allt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar