lördag 25 februari 2023

Möt våren Mitt i stan är tillbaka

 


Möt våren Mitt i Stan, Närpes
Lördag 25:e mars kl 11-14 är det dags för minimässan Möt Våren Mittistan

Lördag 25 mars är vårens superhändelse tillbaks i Mitt i Stan huset, Närpes. Då bjuder ortens företagare alla som vill komma ut en sväng till en passlig "Må bra" tillställning.

Evenemanget startar klockan 11 och pågår till klockan 14, alltså kort och kraftigt rent tidsmässigt. 

NFF Närpes r.f. står bakom tillställningen med tacksamt stöd från Visit Närpes turismavdelningen och inte minst från vår omtyckta Nff medlem Red & Green som upplåter utrymmen i nedre våningen för allehanda "må bra" behandlingar mm.

Med finns också de allra minsta företagarna och flera olika föreningar eftersom ekonomiska hinder att visa upp sig  egentligen inte finns. Ingen platshyra för deltagande och ingen entréavgift för besökare uppbärs alltså, endast för den gemensamma annonsering satsar medverkande företag ett par tior

Vill du delta som utställare?

Om du vill delta som utställare så delar vi ut utrymme så länge som platser finns. Föreningar o andra intresserade att delta som utställare finns info för här. Anmälan via nff.fi. Obs! Fullt-Inga fler platser finns.


Minimässa

Evenemanget lanseras som "Minimässa" alltså samtidigt som du som besökare får ta del av en del program, bl.a vårmodeshow kl 13, så kan du se och höra vad nytt eller "vårpassligt" företagen har att förtälja.

Modeshow ordnas i Frans Henrikssonsalen kl 13

 

Redan när vi spikade datum i vintras fanns det ett tjugotal intresserade företag och eftersom var och en har begränsat utrymme (bord+stol i aula eller i FransHenrikssonsalen) finns det plats för  ca 25-30 medverkande företag (inklusive prova på utrymmena då) och ändå ska det också finnas plats att röra på sig och för att genomföra modeshowen framtill i salen.

Passa på med besök ute i centrum också

Under lördagen kan du med fördel också ta del av utbudet runt om i övriga centrum, kanske hos bokhandeln, hälsokost eller köpa med dig en blomma eller två. Glöm för all del inte att äta en bit när du ändå är på Red & Green! 

 

Följande företag/företagare/föreningar är anmälda som deltagare

(Obs! uppdateras vartefter flera tillkommer):

 

 


Senast minimässan ordnades var före pandemiåren. Här  några exempelbilder från den tiden. Förvänta dig något i samma stil:
Mitt i Stan Wiplant+Hår&Sånt
Salong Hår&Sånt sålde populära shampon och Wickmans Plantskola bjöd på hemodlat drickbart samtidigt som du kunde diskutera passliga växter att plantera.
Modeshow med brudklänningar har hållits nåt år
...och alla har haft möjlighet att gå mätta hem från restaurang Red & Greens lunchbord också tidigare år.


Böcker, trevliga muggar, tavlor mm har funnits från diverse företag

Smycken
Kläder

Böcker - reseskildringar

Tavlor - FotoQuick

Presentartiklar o tavlor -Vivan Österberg

och givetvis tomater i olika former...

Enjo produkter - Benita Holm


...och allt möjligt annat.Boka alltså lördagen den 25 mars kl 11-14 för Möt våren Mitt i Stan!

hälsar,

Styrelsen för Nff Närpes r.f.

Lördag 25:e mars kl 11-14 är det dags för minimässan Möt Våren Mittistan. Kom du också och visa upp ditt företag, förening eller annan verksamhet! Anmäl deltagande via NFF:s hemsida https://nff.fi/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar