fredag 16 mars 2018

Möt våren Mittistan


När solen igen kittlar oss på kinden och vårvinden kittlar i näsan så bjuder vi in dig till att Möta våren Mittistan. Minimässan med modeshow är som tidigare år gratis och ett ypperligt tillfälle för alla att koppla av en stund och ta del av vad som är på gång inför våren.I år bjuder Möt våren Mittistan på en modeshow i två omgångar, först visas vårmodet för barn och vuxna och sedan visas brudklänningarna. Mellan visningarna kan du mingla bland utställarna och få allt du behöver för att vara redo för våren! Vad ska du plantera i rabatten och när, få en uppfriskande nackmassage eller tips på vitaminer och träning för att komma igång efter den mörka vintern. Vilket mönster ska soffkuddarna ha i vår och vilken färg ska håret vara?
Wickmans Plantskola bjuder varje år på en specialblandning.
Alla är välkomna att smaka på årets blandning den 24 mars


Restaurang Red&Green serverar en fräsch vårlunch och vill du ta en titta in hos företagen på tredje våningen så hälsar dom dig välkommen! Dom visar runt intresserade i sina utrymmen mellan 11 och 14. Hos Sydmedi är läkare Jenny Häggblom på plats och du kan samtidigt visa upp dina födelsemärken Är du nyfiken på hur hotellrummen ser ut i Hotel Red&Green så får du följa med på en liten tur runt hotellet kl. 11.00 och Folkhälsan visar upp sina utrymmen i det nya huset som är ihopkopplat med Mittistan-huset via en passage från konsthallen


Passa på och ät den goda vårlunchen som serveras hos Red&Green på lördagen

I samband med evenemanget som är gratis för besökare hittar du också specialerbjudanden i affärer och restauranger i centrum så kom och möt våren Mittistan! Evenemanget håller på mellan 11 och 14. Modeshow blir det kl 11.30  och i den deltar 4 företag:  Angel´s syatelje visar vårens nyheter av de klädmärken som finns i affären, Cornelia visar vårnytt från danska Kaffe och svenska Capri collection och ger 15% rabatt på alla klädinköp under lördagen samt i påskveckan. POMdeLUX visar barnkläder av hög kvalitet designade i Danmark. Kläderna kan endast köpas via en shopping advisor eller från nätbutiken. Hoppets stjärna second hand visar klassiska vintagekläder i kombination med moderna second hand kläder av god kvalitet. 

Cornelia visar kläder från Kaffe och Capri Collection
POMPdeLUX visar vår och sommarkläder för barn 


I den andra modeshowen som börjar 13.30 visas brudklänningar och det är Body Basics Shoes and Bridal som står för visningen. Temat för brudshowen är brudklänningar av återanvänt material och är Body Basics första egna brudklänningskollektion. Brudshowen bjuder också på det lilla extra i form av sångerskan Natalie Bäck så missa inte detta vackra ögonblick! Just say yes


Natalie Bäck kommer att sjunga under brudshowen

Förutom företagen som är med i modevisningarna så deltar ca 25 företag i minimässan och alla hälsar dig hjärtligt välkommen!
Och så har vi några sponsorer för evenemanget:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar