fredag 11 december 2020

Julkalender 2020 lucka 11, LivsVinns presentkort

 

I årets NFF-julkalender presenterar vi de NFF företag som erbjuder presentkort inför julen. I varje lucka presenteras 1-3 företag, och längst ner kan du läsa extra annonser från företagen.

Presentkort är en mycket smidig julklappslösning både för dig som givare och för mottagaren. Och du - hittar du inte nåt specifikt företag att handla presentkort hos så varför inte köpa ett "Närpespresentkort", då har du present som mottagaren kan avhämta i ca 30 affärer helt enligt egen smak. Inte illa!

******************  

Lucka 11,  LivsVinn

Precis som igår har vi i dagens lucka också endast ett företag nämligen LivsVinns presentkort.

LivsVinn är f.ö. en av de nyaste medlemmarna i NFF, läs gärna mer om företaget antingen på deras hemsida och/eller så läser du vårt inlägg här på Närpesbloggen.

 

Presentkort är en lyckad Julklapp. I detta pandemi-år kanske också du ska fixa julklapparna enkelt med LivsVinns presentkort.

  

LivsVinns extra julhälsning: 

Vad ger man till den som har allt? Jo, ett presentkort till LivsVinn, alla behöver ju mat! 🤗

Nu kan ni äntligen köpa presentkort till LivsVinn! 

God Jul!

LivsVinn

 

 ********

Och här följer  trevliga annonser:

 

Köp ett Närpespresentkort. Gäller till 31 olika affärer/företag.

Närpespresentkort
 




Köper du  Wickmans Plantskolas presentkort för sammanlagt minst 100€ (ett eller flera tillsammans) bjuder vi förutom på den sedvanliga växtguiden också på en minituja* som du kan ha inne på bordet som julgran. *tujan är en Brabanttuja i 2L kruka och storlek 30-50 cm, erbjudandet endast vid avhämtande av presentkort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar