lördag 12 december 2020

Julkalender 2020, lucka 12 "repris" Belladonna och Tawi presentkort

I årets NFF-julkalender presenterar vi de NFF företag som erbjuder presentkort inför julen. I varje lucka presenteras 1-3 företag, och längst ner kan du läsa extra annonser för de hugade företagen.

Presentkort är en mycket smidig julklappslösning både för dig som givare och för mottagaren. Och du - hittar du inte nåt specifikt företag att handla presentkort hos så varför inte köpa ett "Närpespresentkort", då har du present som mottagaren kan avhämta i ca 30 affärer helt enligt egen smak. Inte illa!

******************  

Lucka 12,  Skönhetssalong Belladonna och Tawi Product Ab

Lucka 12 är igen en "repris". Skönhetssalong Belladonna och Tawi Product Ab.

Och nu i reprisen kan vi passa på att nämna att båda dessa företag också kör med egna julkalendrar, Belladonnas kan du följa på instagram/facebook och Tawis finns på deras webbshop och dom har också fixat in både bild och länk dit längst ner kalenderinläggen.

Och  hos dessa båda företag kan du handla med Närpespresentkort!

Presentkort är en lyckad Julklapp. I detta pandemi-år kanske också du ska fixa julklapparna enkelt med Skönhetssalong Belladonnas eller Tawi Products presentkort.



Belladonnas  julhälsning:

"jag vill önska mina kunder en stämningsfull adventstid med glögg och pepparkakor i väntan på julen"

Skönhetssalong Belladonna

Tawi Products julhälsning:

Letar du kanske present  åt en dataintresserad, men vet inte vad som kan tänkas tillfredställa personen i fråga? Då är ett presentkort från TAWI säkert en vettig idé. Vårt breda spektrum av dataprodukter inom ADB, Kontors, spel o hem mm, garanterar att presenten kommer till verklig glädje.

Fram till 30.12.2020 får du dessutom kortet litet förmånligare. Läs mera!

Tawi Product Ab

 

PS! Vi kör "repriser" på de luckor som inte lockat företag.

 ********

Och här följer  trevliga annonser:

 

Köp ett Närpespresentkort. Gäller till 31 olika affärer/företag.

Närpespresentkort
 




Köper du  Wickmans Plantskolas presentkort för sammanlagt minst 100€ (ett eller flera tillsammans) bjuder vi förutom på den sedvanliga växtguiden också på en minituja* som du kan ha inne på bordet som julgran. *tujan är en Brabanttuja i 2L kruka och storlek 30-50 cm, erbjudandet endast vid avhämtande av presentkort.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar