onsdag 5 april 2017

Lions påskfest 2017Nu är det dags att leta upp kvasten ur förrådet och damma av katten och kaffepannan, på påsklördag ordnar Närpes Lions Club tillsammans med Lions Three Towns påskfest på torget i Närpes!

Torget i Näsby har varit ockuperat av byggnationer hela vintern, men nu till påsk lättar restriktionerna och den traditionella påskfesten i regi av Lionsklubbarna, LC Närpes och LC Three Towns, kommer att gå av stapeln påsklördagen 15.4, kl 12-14. Kom med på en rolig påskfest för hela familjen!

 

Program:


Påskhäxtävling m.m. på torget


Precis som tidigare kommer det vankas påskhäxtävling för alla utklädda, det ordnas mete, korvgrillning, bollplank, rutschkana m.m, och så säljs kaffe, saft, bakverk och våfflor när hungern slår till. Behållningen går till skolstipendier och både unga och äldre i samhället.

  • Klockan 12 börjar inräkningen av alla påskhäxor o påskharar. 
  • Ca. 13.30-13.45 koras Årets Påskhäxa
  • Strax därefter får alla utklädda påskhäxor varsitt påskägg.


Äggjakt runt Centrum


Nytt för i år är att en del av de företag som är med och sponsrar evenemanget nu också ordnar äggjakt! Som vanligt får alla utklädda påskhäxor och -harar en nummerlapp när de kommer till påskfesten. På baksidan av den lappen finns i år också namnet på en butik dit påskhäxan med just det numret kan åka för att hämta ut ännu ett påskägg. 

Äggjakten startar i och med nummerlappen och pågår en hel vecka, ända fram t.o.m. 22.4, är det alltså möjligt att hämta ut sitt ägg!

Följande affärer har nu meddelat att de är med i äggjakten:
http://www.cornelia.fi/sv/
En livsstilsbutik med mysigt café.
Skönhet och hälsa åt alla!
http://www.fotoquick.fi/
Foto-, present- och inredningsbutik.
Metall- och plåtslageriverkstad.

Arrangörer för påskfesten:


LC Närpes och LC Three Towns står som arrangörer för festen. Evenemanget möjliggörs tack vare sponsring av ortens företag och föreningen NFF. Eventuell behållning går till skolstipendier och annan hjälpverksamhet.

Äggjaketen arrangeras av NFF, Näsby-Finby-Företagare.


  Vi ses väl på torget? 
Bilder från påskfesten 2016. 

Fotograf Kjell Wickman.
Alla påskhäxor med nummerlapp får
 ett påskägg.
Påskhäxfotografering.
Årets påskhäxa får ett kuvert med
överraskningsinnehåll

Pröva träffsäkerheten på bollplanket
Korvgrillning
Rutschbana för de små

Ortens företag sponsrar evenemanget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar