tisdag 3 oktober 2017

Shopping Torsdag 5 oktober

Även om jag gillar hösten så får jag lov att erkänna att oktober inte direkt är min favoritmånad. När jag tänker efter är nog oktober den månad jag tycker minst om, mörkret kommer krypande och blir större och kompaktare både morgnar och kvällar. Eller krypande är helt fel ord, stormande är mer beskrivande. Mörkret kommer stormande med en vådlig fart och vi kan inte annat än hjälplöst stå bredvid och se på när det breder ut sig... och slukar oss..  Sedan är det bara att inse att det är ingen vits att ödsla tid på att vara deppig över något man ändå inte kan påverka utan satsa på att göra roliga saker istället som motvikt!

På torsdag är det Shopping Torsdag i Närpes centrum och det är ett ypperligt tillfälle att pigga upp sig. Strosa runt i butikerna, träffa folk och kanske ta del av de fina erbjudanden som affärerna har!

Angel's Syateljé har flyttat och välkomnar alla in till den nya butiken och syateljén på Närpesvägen 35, bredvid Foto Quick. Under torsdagen får du ett super-erbjudande på DLM-produkter: Vid köp för minst 50€ får du en valfri sjal på köpet (max värde 12,90€). Angel's Syateljé bjuder även på alkoholfri dryck och smått tilltugg! Har dragkedjan i din vinterjacka gått sönder? Lugn! Angel's Syateljé fixar det! Lämna in jackan under torsdagen 5.10, så får du -10% på dragkedjebytet!

De flesta butikerna har ju öppet ända till kl 20.00 på torsdagar så du behöver inte stressa! När du har besökt Angel's Syateljé så kan du passa på att gå in till grannen Foto Quick och fynda inredningsprodukter. Man säljer alla inredningsprodukter i källaren med 20% rabatt, gäller dock inte  Riviera Maison och redan nedsatta produkter. Allt konstnärsmaterial säljs också med samma 20% rabatt. Visst känns det redan nu som om höstmörkret skulle vara lite lättare att hantera?


 Och det blir bara bättre, fortsätt din torsdag med att besöka  Cornelia på andra sidan rondellen. Där får du 20 % rabatt på allt porslin på shoppingtorsdag. Välj bland härliga muggar, skålar, kannor, pajformar och koppar. Här hittar du porslin från Greengate, Ib Laursen, och Miljögården. Passa samtidigt på att kolla in annat höstnytt bland inredning och kläder och unna dig  något smarrigt i cafét. 
  
Wickmans Plantskola stängde plantbutiken för säsongen den sista september men det behöver inte betyda att det är färdighandlat för hösten på växtfronten. Häckar och större mängder växter säljs fortfarande bara man tar kontakt och bokar in tid så att någon är på plats. Beställningar går också bra att göra per e-post. Via webben är plantskolan med i Shopping Torsdag Fram t.o.m. torsdag 5.10 får man -5% rabatt på deras nya ”vitaminstinna stora bärpaket”. Betalar man inom oktober får man dessutom ytterligare -2% kassarabatt. Man bestämmer också själv om man vill hämta ut växterna och plantera i höst eller om man hämtar dem till våren 2018.

Örtaboden hälsar alla välkomna att fira födelsedag på torsdagen. Man bjuder på på kaffe och dopp.Dessutom 20% rabatt på hela sortimentet så missa inte det! 


Eftersom julen varje år tycks smyga på en som en överraskning och man alltid handlar julklappar i sista sekund, tillsammans med alla andra som också har blivit överraskade av julen, så kunde man passa på och redan nu börja på med julklappshandeln! En bok är aldrig fel och från När-Boks breda sortiment hittar man alltid något som passar. Här finns också ett stor utbud av spel och mycket annat!

Söker du en present eller julklapp åt en tonåring?
De brukar vara svåra att hitta presenter och julklappar åt men något som de flesta tonåringar är storkonsumenter av är hårprodukter eller varför inte ett presentkort på en klippning? Det hittar du hos Salong Hår&Sånt

Senaste höstmode har K&M Shop och ska du ha en ny soffa till julen så passa och på köp den redan nu på KK Möbler så hinner du sitta in den tills julafton! Och som avslutning på din shopping torsdag kan du passa på och äta något gott på Red&Green!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar