fredag 24 mars 2017

Möt våren Mittistan

Möt våren Mittistan! 29.4.2017 återkommer minimässan från i fjol. Kom och se vad de lokala företagen har att erbjuda och inspireras av modeshowen med vårens och sommarens trender.


Populär minimässa återkommer


Nu återkommer ett ypperligt tillfälle att ta del av de lokala företagens produkter och tjänster, mingla med vänner, slappna av, äta god mat och låta sig inspireras av den omtyckta modeshowen där vårens nyheter visas upp! 

Möt våren Mittistan ordnas för andra året i rad i Mittistan-huset nu i slutet på april. Detta korta och intensiva happening är efterföljaren till Kvinna&Co-mässan som under några år ordnades i simhallen, och det ger företagare och ortsbefolkning en chans att träffas, disskutera och ha trevligt tillsammans under några timmar. Dessutom ordnas också modeshow, där det senast visades upp ett stort och varierat utbud med allt från second hand-kläder för både kvinnor och män, arbetskläder, vårnytt för kvinnor och t.o.m. brudklänningar. Lördag 29.4, kl 11-14 


Nytt för i år


Upplägget kommer att vara samma som i fjol, det vill säga mer ett Meet and Greet-evenemang än en regelrätt mässa. Utställarna har inga stora montrar utan ett litet bord där de förevisar och eventuellt säljer sina produkter samt pratar med och svarar på frågor av besökarna.  

Nytt för i år är att området utökas så uställare ska kunna finnas finnas både utomhus och inne i Mittistan-huset.

Kom med och ställ ut!


Har du ett företag och vill ta chansen att komma ut och träffa och prata med ortens invånare? Det är ännu möjligt för intresserade utställare att boka plats! Ända till 31.3 kan du gå in på nff:s hemsida och anmäla dig.

Som tidigare nämnts så finns i år utställningsplatser både inomhus och utomhus på gården. Inne finns bord att tillgå, ett bord á 130x150 cm/utställare och möjlighet till el. Ute på gården finns ingen el att tillgå.

Intresserad? Gå in på www.nff.fi och fyll i anmälningsformuläret fram till 31.3! Först till kvarn gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar