tisdag 9 maj 2017

Morsdagsidéer 2017

Så var vi där igen - Morsdag - dan då vi alla barn från 1 år och uppåt ska uppvakta våra mammor och far- och mormödrar. En blomma är väl fortfarande det allra vanligaste, men presentkort och luncher/middagar har med åren också blivit en viktig morsdagsgåva. Närpes Presentkortet som gäller i ett 30-tal affärer och företag i Närpestrakten är här ett starkt alternativ vid sidan av NFF-företagens egna presentkort och morsdagsidéer.

Närpes Presentkortet är i kraft 1 år och gäller i ett 30-tal affärer och företag i Närpestrakten - inte illa för mor!

Är presentkortsalternativet är litet fantasilöst köper du förstås morsdagspresenten från nån av följande företag:

Bistro Café & CateringPresent eller inte, mat ska vi alla ha, gäller både mor och dig själv. Morsdag 14.5  serverar vi en smakfull Morsdagsbuffe med vårens läckerheter. 

Boka bord till kl 12.00 eller 15.00
Tel: 040 3575232


Wickmans PlantskolaFrån ortens plantskola erbjuds flera enkla morsdagsalternativ. Vi tycker givetvis att du ska satsa på levande växter i någon form. Ett tiotal förslag finns presenterade på plantskolans blogg och i år har vi gjort det enkelt för dig med färdiga morsdagspaket till bra priser där en mångårig växt, ett kort och 100 g långtidsverkande gödsel för växten ingår.

Vill du låta mor välja växter själv finns också plantskolans presentkort som inte är tidsbundna och där du alltid får med en växtguide på köpetPå plantskolan kan du också både köpa och använda Närpes Presentkortet.


Cornelia


På Cornelia finns massor av härliga presenter till morsdag! Hårda paket, mjuka paket och paket med ätbart innehåll. Vårens o sommarens nyheter från Greengate, Nicolas Vahé, Majas cottage, Ib Laursen, Capri collection och många fler. Och om du inte kan välja så finns ju Cornelias presentkort! Presentkortet kan också användas för att komma och äta något gott i caféet. 

Följ också Cornelia på Facebook

 

Rent a Chef

Rent a Chef ordnar morsdagslunch på vackra Frank Mangs Center

Dags för morsdag igen Söndag 14.05 och "som vanligt"med lunch på underbart vackra Frank Mangs Center.

Meny: 

Förrätt
Förrättsbord med gravad fisk, skaldjurssallad, pastasallad med sparris och avocado, oliver, nötter och kärnor, grönsallad, frukter m.m.m.m

Varmrättsalternativ:
Sesamgrillad lax med japansk soja och avokadocréme
och
Mörad oxbringa med mörk balsamicosås och chilirostade betor

Efterrätt:
Morsdagstårta och kaffe

Pris
Under 5 år gratis
5-12 år 10€
27€ 12år -

Boka bord på Facebook eller SMS el samtal på 0407058890
eller maila till info@rentachef.fi

Från Rent a Chef kan man även köpa presentkort inför morsdag

Varmt välkomna!

Övriga affärer


Hittar du inget i ovanstående affärer finns ju också alla övrig NFF-affärer och företag, från vilka du säkert hittar en fin morsdagsgåva. Eller så gör du som vi nämnde i början av inlägget, ge bort ett användbart Närpes Presentkort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar