onsdag 6 september 2017

Shoppailutorstai ja lakeuden ruoka & mystiikka


Lakeuden ruoka  & mystiikka on tapahtuma, joka on jo monena syksynä järjestetty Närpiössä. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään perjantaina 8.9. Sillon on mahdollisuus hyödyntää kaikkea hyvää syksyn sadonkorjuujuhlan tarjoamista vihanneksista, marjoista, hedelmistä ja jne. Myös kulttuuriohjelmaa on tarjolla. Puistossa on paljon ohjelmaa lapsille.  Kirjaston maaginen kirjabussi on paikalla, lasten haastepolku ja lapset voivat myös osallistua aarremetsästykseen.
Jos historia kiinnostaa, kannattaa osallistua perjantai-iltana Närpiön oppaiden hautausmaakierrokselle. Opaskierroksella kerrotaan  koko Närpiön ja Suomen historiasta sekä monista mielenkiintoisista persoonista. Tapahtuma alkaa perjantaina klo 19.00, kestää noin tunnin ja on maksuton. Kiinnostuneita pyydetään tulemaan kirkolle ennen klo 19.
Kaiken hyvän lisäksi mitä torilla ja puistossa tapahtuu niin Lakauden ruoka & mystiikka tarjoaa upean tilaisuuden shoppailla. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua perjantain ohjelmaan niin huomioi että torstaina 7.9.  on shoppailutorstai ja monet myymälät ovat avoinna klo 20.00:een saakka.Vaikka luonto pitää pienen tauon talvella ja tuntuu siltä, että monet kulttuuri- ja muut tapahtumat loppuvat lehtien pudotessa, kukkien kuihtuessa niin syksy tarjoaa kuitenkin aina tavallaan uuden alun. Koulut ja kansalaisopistojen kurssit alkavat, odotetut elokuvaensillat ja ennenkaikkea myymälöiden hyllyt täyttyvät syysuutuuksilla.

Nauttikaa kaikesta syksyn tarjoamista eduista ja mystiikasta.


Maria Filippa Sundlin koordinator och resursperson för NFF


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar