måndag 31 juli 2017

Shoppailu torstai Närpiössä 3.8Syksy lähestyy ja koulut alkavat kohta. Loma-aika on lopullaan, mutta ei sitä kannata murehtia. Aurinko paistaa vielä ja lämmittää päivisin, illat ovat jo alkaneet hämärtyä ja voimme nauttia kynttilänvalosta ja lyhdyistä.
Kesän aikana hiukset ovat kasvaneet ja vaatteet kutistuneet komerossa. Miten on  kynttilä- ja lyhtyvarastosi laita, poltitko ne loppuun jo talvella ja onko lempilyhtysi hajonnut ? Oletko lukenut kaikki kirjat loppuun, jotka kuvittelit lukevasi nyt kesän aikana? Kadotitko lempikorusi mereen uidessasi ? Oletko pirteä syksyn saapuessa ja miten on puutarhasi laita, oletko unohtanut sen hoidon kokonaan vai oletko kadottanut muistisi? Ei hätää – kyllä kaikki järjestyy.

Nygårds Ur & Guld auttaa sinua löytämään uuden lempikorun, vai haluatko päästä ajan tasalle, silloin tämä paikka on oikea käyntikohde.

foto : oma


Fotoquick – sieltä varmaan löydät uuden lyhdyn ja kynttilät iltahämärän tunnelman luomiseksi. Miten on passisi laita – oletko lähdössä lomailemaan, ehkä passisi pitää uusia? Uusi passikuva järjestyy saman tien.


Ennen kun hankit uuden passikuvan kannattaa käydä Hår & Sånt:n luona niin kamapuksesi saadaan uuteen kuntoon. Ja onhan se rentouttavaa istua istua kampaajan tuolissa ja saada uusi hiusluomus.
Miten on kaloreiden laita komerossa (minun komerossani niitä löytyy paljon – ainakin vaatteet kutistuvat)

K&M Shop auttaa sinua löytämään uusia vaatteita, jotka ovat oikeaa kokoa. Shoppailutorstaina saat  -20 % lisäalennusta jo  alennetuista tuotteista. Kannattaa pistäytyä sillä itse tein sieltä kivoja löytöjä.

Mikäli kalorit ovat ongelma niin kannnataa käydä Marian luona Örtabodenissa, niin Maria antaa hyviä neuvoja miten terveyttä hoidetaan.

Oletko kokonaan juuttunut vanhoihin vaatteisiin ja haluat kokeila jotain uutta tai ehkä kokonaan uusia tyylisi. Sinä joka rakastat vaatteita ja haluat kokeilla Dress Like Marien kokoelmaa, niin voit saada aivan oman stylistin hetkeksi avuksesi. Silloin kannattaa kokeilla Dress Like Marien konseptia, missä olet ”fokuksessa” kokonaisen tunnin. Erican kanssa saat kokeilla eri vaateyhdistelmiä, värejä  ja kuviota niin löydät aivan oman tyylin ja huomaat miten ne näyttävät päälläsi hyvältä. Tämä kaikki kestää noin yhden tunnin ja maksaa 150 € ja sillä summalla voit tehdä ostokset.  Jos et halua kättää koko summaa ostoksiin niin saat lahjakortin ylijäävälle summalle, jonka voit käyttää myöhemmin.  Ostaessasi pitkän hameen saat kaulakorun kaupan päälle jonka arvo on enintään 18,90 €. Nämä tarjoukset ovat voimassa torstaina 3.8.

Tehtyäsi vaateostokset kannattaa myös tehdä trikoo- ja puuvilla kangaslöytöjä. Tämän kaiken voit tehdä Angel`s Syateljeellä.


Wickmanin Taimisto on avoinna 9-17.  Jos ostat 25euron Närpiön lahjakortti saat kuunlilja 'Golden Tiara' kaupan päälle.


No niin- nyt on aika lähteä kahvitauolle ja unohtaa kalorit hetkeksi ja nauttia kotileivotuista makeisista, kahvista ja kauniista ympäristöstä. Paikka on tietenkin Cornelia ja siellä voit myös jatkaa shoppailua, kun olet lepytellyt jalkojasi vähän aikaa. Siellä voit esimerkiksi shoppailla vaatteita -50 %.

Miten on vanhan lepotuolisi kanssa. Onko runko kulunut ja hiertää takamustasi, kun olet lukemassa jännittävää kirjaa. KK-Möbler hoitaa asian. Sinne koeistumaan, uusi lempparituoli löytyy varmasti heiltä.

Mutta mitä teet uuden mukavan tuolin kanssa, jos sinulla ei ole luettavaa ? När-Bokilta löydät jännittäviä ja romattisia kirjoja sekä paljon muuta. Uudet kynät, koulukalenterit, pyyhekumit, kirjoitusvihot ja kansiot löytyvät myös sieltä. Oho – listahan tuli yhtäkkiä pitkäksi.
No nyt alkaa shoppailu olemaan valmis- vai onko...

Kannattaa myös käydä vilkaisemassa uudet tapetit eteiseen, uusia lattiamalleja keittiöön,  ehkä on myös on aika uusia kylpyhuone. Sjöbloms Golv auttaa kaikkiin sisustukseen liittyvissä asioissa.

Nyt on kaikki järjestyksessä vai oletko menettänyt muistisi shoppailukierroksellasi. Silloin kannattaa pistäytyä Tawissa, ja tehdä vähän löytöjä . Oletko varma että muistat reittisi kotiin, ehkä uusi Gps olisi kiva ja jos teet ostoksia vähintään 50 €:lla niin saat sen muistin kaupan päälle.

 Vaikka olet saanut apua muistisi ja reittisi kanssa niin on aika myös hoitaa illallinen. Ole rauhassa - sen hoitaa hyvin Red & Green. Juhlallinen illallinen on piste i:n päällä.

foto: Red & Green

No nyt on vatsasi täynnä ja tyytyväinen. Haluan muistutta, että ruuan jälkeen on aika tehdä pieni kävelyretki puistoon missä Närpes Spelmansgille esintyy. Toisin sanoin täydellinen päätös kesäillalle ennen syksyä.

Ei paniikkia, kaikkea ei tarvitse tehdä samalla kertaa. Shoppailutorstai on jokaisen kuukauden ensimmäinen torstai.


Hyvää syksyn alkua ja shoppailua toivottaen Anna Sjöblom puh.joht. NFF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar