måndag 31 juli 2017

Shopping torsdag i Närpes 3 augusti

Hösten kommer med stormsteg och skolstarten närmar sej. Semestern kanske redan är förbi eller närmar sej slutet. Men inte behöver vi hänga läpp och bli deprimerade för det. Ännu skiner solen och värmer oss dagtid. På kvällarna börjar det skymma och vi får njuta av att tända ljuslyktor och mysa.
Kanske sommarfrisyren har växt ifrån dej eller har kläderna krympt i garderoben.... Hur ser det ut med dina lyktor och ljus, brände du upp alla i vintras, har din favoritlykta fått en spricka i sidan ? Har du läst alla böcker du planerade att du skulle läsa. Tappade du ditt favoritörhänge på havets botten då du var och simmade ? Är du så pigg och utvilad som du tänkte att du skulle vara då hösten kommer och glömde du sköta om favoritplanteringen eller har du totalt tappat minnet ?
Lugn – allt detta och mer därtill kan vi hjälpa till med att förnya – så passa på att gör en runda på shopping torsdagen. Ta dej även tid att göra en runda i parken, för att lyssna till spelmansgillet som uppträder där.


Nygårds Ur o. Guld får du hjälp med att hitta nya favoritörhängen, eller kanske du behöver få koll på tiden igen – då är det rätta stället att besöka.


Foto: eget


Besöker du Fotoquick så hittar du säkert den där vackra lyktan och nya ljus till höstmyset. Och hur är det med ditt pass- ska du på resa i vinter och du behöver få det förnyat. Passa då på att ta nytt foto till det på samma gång.

Men innan du tar ditt nya foto för passet så kanske du behöver fixa till sommar-rufset. Det fixas på Hår & Sånt. Och visst är det skönt att sitta där i stolen och bli ompysslad.

Hur var det nu igen med den där kalorien som bor i garderoben ( i min finns det många ovälkomna sådana, åtminstone krymper kläderna....) Med detta får du hjälp på K&M Shop, alltså inte med kalorierna utan med att förnya garderoben.  Dessutom så får du på Shoppingtorsdagen -20 % extra rabatt på färdigt nedsatta varor. Det lönar sej att slinka in , jag fyndade en hel del där själv på rea.

Men har du problem med kalorierna som bor i garderoben då ska du kika in hos Maria på Örtaboden, hon vet hur man skrämmer iväg familjen kalori ;)

Har du fastnat i gamla (kläd)mönster och känner att du vill prova på något nytt och kanske helt förnya din stil ? Eller kanske du ÄLSKAR kläder och vill djupdyka ner i Dress like Maries garderob och få en helt egen stylist för dej själv en stund ? Då ska du testa på Dress like Maries succékoncept där DU står i fokus under en hel timme. Tillsammans med Erica får du prova olika klädkombinationer, färger och mönster för att utforska din egen stil och din uppfattning om vad som är snyggt. Välkommen på styling !

Tidåtgång ca. 1 timme. Pris: 150 € som du sedan får handla för – och handlar du inte för hela summan så får du ett presentkort på resterande summa – inga pengar går till spillo ! Dessutom, vid köp av långklänning får du ett halssmycke på köpet max värde 18,90 €. Erbjudandet gäller torsdag 3.8 2017.
Då du har stylat dej kan du passa på att fynda bland härliga trikåer, bommulstyger och fleece för upp till -40%. Det gör du på Angel´s Syatelje.


Wickmans Plantskola har öppet 9-17. Vid köp av Närpes Presentkort värt minst 25 € får du en funkia, Hosta 'Golden Tiara' på köpet.

Även specialpris på självbevattnande Coverpots ytterkrukor, perfekta för terass och balkong.

Puh – Nu är det nog dags för en kopp kaffe -Glöm kalorierna för en stund och njut av hembakat och färskt dopp till kaffet, dessutom bjuds det på en underbar njutningsfull miljö. Och då frågar du väl var – men på Cornelia förstås. Där kan du också shoppa loss då du har vilat benen, klädet för – 50 % och 3 reaplagg till priset av två.

Ja just – hur var det med din gamla fåtölj ? Har du obekväma fjädrar som skaver i rumpan då du ska läsa dina spännande deckare ? På KK Möbler fixas det – in och provsitt – din nya favorit finns garanterat hos dem ;)

Medan fåtöljen blir hemkörd så kan du besöka NärBok – för vad gör man med en ny skön fåtölj om man inte har en hög med nya spännande deckare att läsa. Och glöm för allt i världen inte lite nya pennor till skolstarten, skolkalendern, gummin, anteckningsblock, pärmar...listan blev ju plötsligt hur lång som helst, men det där fixar du galant ;)
Nu börjar väl shoppingrundan vara klar – eller....

Kanske du iallafall ska se på ny tapet till hallen, och det där golvet i köket som behöver bytas ut, kanske ni rent av ska ta itu med badrumsremonten iallafall. Allt det får du hjälp med på Sjöbloms Golv .

Nå nu är allt under kontroll eller har du helt tappat minnet under din ivriga shoppingrunda...då kan du faktiskt få hjälp hos Tawi. På samma gång kanske du fyndar lite till – fyndar du för minst 50 € så får du ett minne på köpet.  Är du säker på att du hittar hem, en GPS kanske följer med ut från affären...

Och även fast du har fått hjälp med både minnet och färdrutten så har du ju ännu inte fixat middagen. Men lugn – det sköter Red & Green så bra om. Att lyxa till det med en god middag en vardag är alla väl förunnat.

Foto: Red & Green


Då du är mätt och belåten så vill jag påminna er om att det efter maten passar med en kort promenad till parken där Närpes Spelmansgille uppträder, m.a.o – en perfekt avslutning på ännu en sommarkväll innan hösten kryper på.
Och ingen panik, man behöver faktiskt inte ta alla ställen på en och samma gång. Shoppingtorsdagen återkommer ju alltid den första torsdagen varje månad.


Med önskan om en riktigt skön kommande höst och lyckad shopping / Anna Sjöblom, ordf. NFF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar