måndag 10 december 2018

Närpeskalendern lucka 10, Tawi Product

Tawi Product är datasnillet i nom NFF. Det är också Tage på Tawi som är arkitekten med datan bakom  Närpespresentkortet. Tawi Product finns på Högback, Tegelbruksvägen 5. 




Datorer, program och dataservice m.m.


Tawi Product Ab har verkligen fullständig PC-DATA service inom Österbotten. Dessutom driver Tawi eget webbhotell med hundratalet anknutna webbdomäner, bl.a då NFF:s domän. 

Tawi Product säljer de flesta programvaror för PC datorer och har faktiskt också ett eget faktura-lagerprogram som man säljer användarrättigheter till.

Allmänhetens resencioner


Som vi redan nämnde är det Tawi som fixat all data bakom Närpespresentkortet och vi alla 30 affärer som tar emot kortet kan med gemensam röst säga, "Funkar klanderfritt".



Jultipset från Tawi är att helt enkelt följa med Tawis egen julkalender där det finns ett nytt litet men vasst erbjudande varje dag. Julkalender rullar dagligen helautomatiskt också på Närpesbloggens (PC versionen) annonsspalt till vänster så här borde du se  julkalender. Man kan givetvis också köpa ett presentkort som julklapp från Tawi.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar