onsdag 12 december 2018

Närpeskalendern lucka 12, Cornelia



Cornelia Närpes eller Cornelia Shop & Café som vi mera allmänt kallar företaget finns på Vasavägen 10, alltså några hundra meter norrut från rondellen. Här kan du samtidigt som du shoppar inredning och kläder ta dig en kopp kaffe eller nåt annat passligt.


Välkommen till Cornelia!


Cornelia är en livsstilsbutik med en härlig mix av inrednings- och presentartiklar, delikatesser, bak- och kalastillbehör samt kläder. Vi har också ett mysigt café med 25 sittplatser.
Du hittar oss ett stenkast från Närpes centrum.  Butiken är inrymd i ett 1800-talshus, omgivet av gamla gårdsbyggnader och en vacker trädgård.

Vi hoppas att du ska trivas hos Cornelia!



Härliga kläder och hembakade godsaker


Härliga kläder som passar många olika stilinriktningar kommer bl a från Capri collection. 

I caféet hittar du hembakade godsaker. Det finns alltid laktosfria och glutenfria produkter hos oss och vi gör även olika söta och salta bakverk på beställning.


Öppethållningstiderna varierar enligt säsong.


För grupper har vi även kvällsöppet.  Hör av dig om du vill boka in ett möte, ett kalas eller  en shoppingkväll!

Cornelia har också ett antal "Afternoon-tea" på utvalda dagar under året.  Också aktiviteter som sommarloppis och att företaget är med i olika modeshower på evenemang är uppskattade delar av företaget. Följ fb-sidan för sånt här! Måhända nästa modeshow kommer på "Möt våren mitt i stan"?

Jultipset från Cornelia är:  Du vet väl att vi gör fina gåvoförpackningar, stora som små, med både lokalproducerade och nordiska delikatesser. Hos oss hittar du bl a glögg, kryddor, godis, kaffe, té, sylt och många andra godsaker.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar