lördag 22 december 2018

Närpeskalendern lucka 22, Bed Invest

Bed Invest är företaget som finns både i Närpes och Korsholm. Det är sängar som är huvudprodukten här. Adressen i Närpes är Tegelbruksvägen 5 på Högback industriområde och i Korsholm Marknadsvägen 1  i  Smedsby.

Kvalitetssängar tillverkade i Närpes


Kvalitetssängar från Hilding Anders. Bed Invest har öppet i Smedsby to-fre 12-18, lö 11-16 och öppet i Närpes ons-fre kl.12-17, lördagar 10-15.



En bra säng som gör att du sover gott ger välbefinnande. Sömnens kvalitet är bland det som påverkar människans livskvalitet mest.


Miljövänlighet och hygien är vårt specialområde. Bed Invest säljer madrasser och dynor tillverkade av Järven AB. Järven AB är ett av Skandinaviens största företag som tillverkar möbler och hygienmadrasser för sjukhus .


Hygienmadrasser och kuddar är mycket lämpliga för allergiska barn. Äldre människor bor hemma längre och behöver lämpliga möbler. Bed Invest säljer t.ex.  högre sängar och hygienmadrasser som är lätta att rengöra . Hos Bed Invest hittar du  också andra produkter, som är lämpliga och underlättar hemmaboende för äldre. och för personer med olika rörelsenedsättningar som t.ex rygg- och nackbesvär.

Bed Invest erbjuder också fria leveranser inom en radie av 100 km från Närpes. Vi monterar, installerar sängarna gratis hemma hos Er.


Allmänhetens recensioner


Dea skriver: "Grymt bra service. Trevlig och kunnig personal.
Sängen kom hem och blev monterad, och den gamla sängen blev bortförd på samma gång."


Sista minuten julklappstips från Bed Invest är ett ordentligt presentkort eller varför inte  en Oiva kudde. Sov gott över jul, den perfekta julklappen.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar