lördag 15 december 2018

Närpeskalendern lucka 15, Angel's Syateljé

Angel's Syateljé finns i centrum av Närpes på Närpesvägen 35.Affären har extra julöppet nu inför jul så du hinner säkert åka in och bekanta dig med deras sortiment.




Danska och holländska kvalitetskläder


Hos Angel's Syateljé hittar du damkläder till vardags och fest! 
- Vi har specialiserat oss på danska och holländska kvalitetskläder från bland annat Zhenzi och Ze-ze. Vi har också den ljuvliga möjligheten av att vara enda i Finland som har varumärken Cassiopeia och Ofelia. Och utbudet slutar inte där - nej nej! Man hittar också av varumärken som Studio, Gozzip, Sandgaard, Magna, 2-Biz, Ciso och Imitz! Alla dessa varumärken täcker en storleksskala från 36 ända upp till 56 - hos oss hittar alla något! 


Egen häftig julkalender


I Angel's egen julkalender hittar du mycket inför julen. Idag lördag 15.12.2018 så har vi detta erbjudande  - vid köp av en tunika/blus värd minst 39€ så får du en scarf på köpet! Vi har öppet idag kl. 10-14. Hjärtligt välkomna in till oss på Närpesvägen 35.

Allmänhetens recensioner

Daniela säger, "Fina kläder i många storlekar. Också olika typer av stilar."

Jultipset från Angel's Syateljé

1 vecka kvar till jul! Vi har den perfekta gåvan - ett uppskattat presentkort till oss! Och varför inte förgylla gåvan med ett vackert halsband till?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar