söndag 1 december 2019

Julkalender 2019 Lucka 1

I årets Närpes-Erbjuder julkalender* presenterar vi de affärer och företag där du kan handla med Närpespresentkortet - ett gåvokort som innehavaren kan använda i något eller några av alla de 31 affärerna och företag som är anknutna till kortet - en alldeles ypperlig julklapp alltså!
Närpespresentkortet är en ypperlig julklapp!
***

Lucka 1, Maskinservice M. Söderman


Först ut har vi Maskinservice M.Söderman. Det här är en välkänd affär på Högback affärsområde, adress Tegelbruksvägen 7A. Förutom alla slags småmaskiner så får kunderna här också hjälp med allehanda reservdelar och kunskapen bakom maskinerna är gedigen.


På företagets   hemsida  kan man bl.a läsa att affären funnits sedan 1990 och att M-et i företagsnamnet hänvisar till företagaren själv, nämligen Mikael Söderman. 

Ska du till M. Södermans och handla julklappar så är deras öppettider:

Må - Fre       08.30 - 17.00 , Lördagar     09.00-13.00, Söndagar    Stängt

Har du tänkt slå riktigt på stort och köpa en krossmoped till din dotter eller son eller kanske till Dig själv, rekommenderar vi att du håller ett öga på HSS-medias auktion Bjud.fi nu i början av december. Där har nämligen Södermans en sådan som i bästa fall kan gå för halva riktpriset 😃

Gilera SMT 50

Närpesbloggen föreslår att du gör ett juluppköpsbesök till Maskinservice M. Söderman, och betala gärna med ett Närpespresentkort.

 ***

* Närpes Erbjuder julkalendern 2019 görs av bloggredaktören Kjell Wickman. Alla uppgifter för kalendern hämtas från respektive företags hemsida/sociala medier-sidor. Företaget själv kan också bistå med bilder/material om man så vill. Närpesbloggen reserverar sig för eventuella fel och brister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar