söndag 22 december 2019

Julkalendern 2019 Lucka 22, Syd-Österbottens Elbyrå Ab

Visste du att det är fullt möjligt att använda Ditt Närpespresentkort också t.ex som delbetalning när du låter installera en värmepump eller låter göra andra eltekniska arbeten hos Syd-Österbottens Elbyrå kb.


Personalen hos Syd-Österbottens Elbyrå har årtionden av mångsidig erfarenhet av elarbeten och utför alla elarbeten enligt lagar och förordningar, för att få ett pålitligt och funktionssäkert slutresultat.

Tack vare ett omfattande nätverk kan de erbjuda helhetslösningar även vid mera krävande projekt. Verksamhetsområdet är hela Österbotten. 

Solenergi,  Larm- och kameraövervakning, Luftvärmepumpar, Elplanering, Service och elinstallationer är några av de tjänster man utför.

Elarbeten är också berättigade till hushållsavdrag, så det är absolut nåt man kan utnyttja.

Elhuset finns på Närpesvägen 26, Närpes, men som många andra entreprenörer når man dem bäst per telefon eller varför inte med kontaktformuläret på hemsidan.

Närpesbloggen föreslår att du strax efter denna jul är klimatsmart och satsar ditt Närpespresentkort , som du fick i julklapp, på elarbeten i egna hemmet.

En tidlös äldre annons om solpaneler och tillbehör hittar vi också på Elhusets facebooksida.Kanske nåt för dig eller så börjar du litet mindre, med en värmepump.

  ***

Närpes Erbjuder julkalendern 2019 görs av bloggredaktören Kjell Wickman. Alla uppgifter för kalendern hämtas från respektive företags hemsida/sociala medier-sidor. Företaget själv kan också ha bistått med bilder/material. Närpesbloggen reserverar sig för eventuella fel och brister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar