lördag 21 december 2019

Julkalendern 2019 Lucka 21 Napra Rehab Ab

Inom NFF-skaran finns också en del företag som har partiförsäljning och webbhandel. Napra-Rehab tillhör dessa men finns också med i skaran av Närpespresentkortsföretag.
 

Napra-Rehab är specialiserat på produkter för hälsa och välbefinnande. Produktsortimentet är  stort med ett 20-tal rubriker allt från olika stödstrumpor till eteriska oljor och doftprodukter inom rubriken hälsa och välmående.

Produkterna säljs främst via webbhandel, där Napra.fi riktar sig till företag och sjukvårdsspecialister som söker stöd- och hälsoprodukter för professionellt bruk. Preston.fi är en webbshop riktad till konsumenter.

Några av företagets viktigaste varumärken är Juzo  kompressionsprodukter, Medisox stödstrumpor, 
Original Mckenzie produkter och sittdynor och Linnex liniment.

Eftersom webbhandelns betalning går via annat företag så antar vi här på Närpesbloggen att användandet av Närpespresentkortet inskränker sig till direkthandel via företagets lokaliteter-butik på adressen Simhallsvägen 2.

På  Facebooksidan meddelar man om nyheter, tider och annat som man anser att användarna har nytta av att veta. Napra-Rehab har också en blogg där det finns mycket info om hälsa och hjälpmedel.Instagramsidan finns också fina inlägg.

Närpesbloggens tips såhär inför julen blir att ta dig tid att läsa de fina inläggen på Napra-Rehabs blogg och sedan efter jul ta dig in till deras affär och se vad du kan handla för ditt Närpespresentkort.

Medisox stödstrumpor!

      ***

Bilder: Napra-Rehab Ab

Närpes Erbjuder julkalendern 2019 görs av bloggredaktören Kjell Wickman. Alla uppgifter för kalendern hämtas från respektive företags hemsida/sociala medier-sidor. Företaget själv kan också ha bistått med bilder/material. Närpesbloggen reserverar sig för eventuella fel och brister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar