lördag 14 december 2019

Julkalendern 2019 Lucka 14, Euronics-Hus&Trädgårdsaffär Ek Sofia + Din Hjälp Ab

Då har vår julkalender kommit till byggnaden på Närpesvägen 32 där företagen Euronics-Hus & Trädgårdsaffär Ek Sofia Ab och Din Hjälp Ab finns. De här företagen tar alla emot Närpespresentkort så i det huset är det bra att gå in med ditt kort.

Dubbelt eller t.o.m. tredubbelt med NFF Presentkortsföretag på Närpesvägen 32


Euronics och Hus & Trädgårdsaffär Ek Sofia Ab har samma ägarbas därför funkar dom också samma hemsida. På sidan kan vi läsa om att företaget erbjuder högklassiska städtjänster, trädgårdsarbetet, specialiteten boning och personlig assistans.

Dessutom säljer man i samma butik via Euronics en hel del elektronik och vitvaror.

Företaget har också verksamhet från Vasa då under namnet Eks-Städservice -Siivouspalvelu, Rådhusgatan 1,  Vasa.
 
facebooksidan hittar vi  förutom de normala öppettiderna också en avisering om avvikande öppettider inför julen. En intressant sak är också företagets egen julkalender i form av julklappstips från affären.

"Dags att börja fylla julklappssäcken"-julkalender med dagliga tips nu inför julen
Närpesbloggens heta jultips blir att ta del av Euronics-Hus & Trädgårdsaffär Ek Sofia Ab finfina julkalender i form av julklappstips och sen, när du hittat din julklapp, tar du förståsmed ditt Närpespresentkort till affären.



Din Hjälp Ab


Då går vi över till det andra företaget på adressen Närpesvägen 32. Det är Din Hjälp Ab. Företaget har rätt nyligen anslutit sig till Närpespresentkortet.

Här ser du huvudpersonerna, Mikaela Vikman och Sofia Ek, vilka står bakom företaget Din Hjälp Ab.

Din Hjälp Ab erbjuder "Trygghet i hemmet", alltså Hemsjukvård, Hemvård, Akuta hembesök ,Träning i hemmet, och Konsulttjänster.

Läs gärna under flikarna allt vad som utförs.

Mikaela Vikman som är en av delägrana skriver till oss: "Det är jag Mikaela som är sjukskötare som jobbar i huvudsak och sedan har vi närvårdare som jobbar ute med våra hemvårdskunder. Det som jag anser är viktigt är att de kunder som anlitar oss får i huvudsak samma vårdare hela tiden och vi kan sålunda garantera en god kontinuitet."


Din Hjälp Ab - allt från normal hemvård till akuta hembesök-läkartjänster. Bild från företagets hemsida.


facebooksidan hittar vi bl.a företagets visitkort med kontaktuppgifter, vilka kan vara bra att ha till hands.

Din Hjälp Ab - kontaktuppgifter, bara att boka in hjälpen.
Din Hjälp Ab vill man förtydliga att Närpespresentkorten kan användas till att köpa hemvård,  INTE till sjukvårdsbiten.  Närpesbloggens julrekommendation blir alltså att boka in hemvård och använda Närpespresentkortet som delbetalning.

    ***


Närpes Erbjuder julkalendern 2019 görs av bloggredaktören Kjell Wickman. Alla uppgifter för kalendern hämtas från respektive företags hemsida/sociala medier-sidor. Företaget själv kan också ha bistått med bilder/material. Närpesbloggen reserverar sig för eventuella fel och brister.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar