lördag 7 december 2019

Julkalendern 2019 Lucka 7 Hår & Sånt och Närbok

Lucka 7 Salong Hår & Sånt + Närbok

Salong Hår & Sånt samt bokhandeln Närbok presenteras tillsammans i lucka 7. Eftersom vi är 31 företag i Närpes där du kan handla med Närpespresentkort så har vi gjort en del luckor "dubbla", alltså med två eller tre företag. Vi har helt enkelt alla företag i samma byggnad under en och samma lucka, det blir ju liksom litet enklare för dig också när du skall ut och handla för ditt Närpespresentkort.



Salong Hår & Sånt 


Salong Hår & Sånt får du ditt hår tillfixat eller så inhandlar du sminket du behöver för vardag och fest. Det är Evelina Lytz (050-3693356) som är salongens grundare samt Julia Rönngård (040-1498577) som är "fixarna". Här är det också möjligt att välja det ekologiska alternativet vilket är snällt mot ditt hår.

På företagets Instagram-sida och Facebook -sidan ser du många frisyrer så det är bara att välja färg och stil.

Adressen till salongen är Närpesvägen 12 1B och det blir då som sagt i samma hus som Närbok men nu är det ingång från baksidan.

Närpesbloggens jultips blir att använda ditt Närpespresentkort till inköp av de fina presentförpackningarna med finfina produkter eller som företaget sjunger till det själv: 
Nu tändas tusen juleljus på jordens mörka rund, och många många gåvor finns för dej på vår salong.
Och över stad och land i kväll, går julens glada bud att ännu finns det hopp om tid att fixa till ditt hår. 🎶🎄🎅


Julklapp: fina presentförpackningar med finfina produkter.


Närbok

andra företaget med adress Närpesvägen 12 är Bokhandeln Närbok. Böcker är huvudartikeln och man är ordentligt välsorterad för alla smaker. Här fås också både pennor och mappar, pussel och spel och mycket annat för både hem och kontor.

Både på Faceboksidan och på Instagramsidan dyker det nästan dagligen upp aktuella eller annars intressanta boktitlar som du kan sticka dig in och köpa.


Öppettider är normalt 10-17 på vardagar och 10-14 lördagar.

Närpesbloggens jultips blir att givetvis använda ditt Närpespresentkort till inköp av julens böcker både till dig själv och såklart till julklappar åt både nära och kära.


En verkligt lämlig bok i julklappssäcken. Jenny Colgans senaste bok på svenska.

***

Närpes Erbjuder julkalendern 2019 görs av bloggredaktören Kjell Wickman. Alla uppgifter för kalendern hämtas från respektive företags hemsida/sociala medier-sidor. Företaget själv kan också ha bistått med bilder/material. Närpesbloggen reserverar sig för eventuella fel och brister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar