tisdag 17 december 2019

Julkalendern 2019 Lucka 17, Örtaboden + K & M Shop + Kustklippet

Skönhet & Hälsa, Kläder och sen också nagelsalong! I lucka 17 är det alltså frågan om Örtaboden, K&M Shop och Kustklippet. De är alla verksamma i samma byggnad, Närpesvägen 10,  mitt i centrum av Närpes. Och märkväl hos alla tre företagen kan du också betala med ett Närpespresentkort.
Närpesvägen 10, det är "Grönvikshuset" då alltså...fast kanske det borde kallas K&M-Örtabodshuset.


Örtaboden


Redan namnet, Örtaboden,  säger en hel del - här är det frågan om hälsokost men man har också ett stort utbud parfymer, kosmetika och en del andra vackra saker.

Örtabodens inlägg på facebooksidan är oftast mycket informativa beträffande användning av de olika hälsopreparaten, väl värt att läsa. Att det sen också finns en del snygga bilder på parfymer m.m. gör ju sidan ännu bättre.

På affärens instagramsida finns motsvarande produkter och där är  bildmaterialet mycket lätt att överblicka.

Närpesbloggens jultips är helt klart efter att vi tittat Örtabodens sidor - ta med ditt Närpespresentkort och inhandla ett Magnetarmband för 26€!

K&M Shop och Kustklippet


K&M Shop och Kustklippet jobbar i samma lokal  i centrum men Kustklippet jobbar på två olika platser och återfinns också i Norrnäs. Adressen i Närpes är Närpesvägen 10.

Öppettider enligt facebooksidan är torsd-fred 10-17 och lörd 10-13

På klädsidan, alltså K&M Shop, finns modekläder som passar just dig oavsett ålder eller storlek. Du hittar även scarfar, smycken m.m. allt till bra priser. Märken:Happy Holly, Chiara Forthi, Ze-Ze, Scarffalla m.fl. Storlekar: 32-54 eller XS-XXL.

Den texten hittade vi på facebooksidan där man också då och då får en hel massa modebilder serverade.
K&M Shops skyltfönster berättar mycket. Nu är julen på gång!


Kustklippets facebooksida läser vi:
"Salongen erbjuder dig alla tjänster inom hårvård,strukturnaglar, gellack, ögonfransförlängningar m.m. Tar emot kunder i både Norrnäs och Närpes. Glöm stress och vardagssysslor för en stund och skäm bort Dig med salongens avkopplande behandlingar."
Läs gärna mer om de olika produkterna och behandlingarna  på om-sidan. 

Öppettider finns på facebooksidan men det här är ju fråga om en salong så boka tid!
 
Kustklippets instagramsida har du bra överblick över nagelsalongens resultat, kanske nåt för dig?

Närpesbloggens jultips för K&M Shop och Kustklippet är att boka in en "helrenovering" av utsidan, allt från naglar till sista klädesplagget. Ta med ditt Närpespresentkort, det kan ge en god start!

***

Närpes Erbjuder julkalendern 2019 görs av bloggredaktören Kjell Wickman. Alla uppgifter för kalendern hämtas från respektive företags hemsida/sociala medier-sidor. Företaget själv kan också ha bistått med bilder/material. Närpesbloggen reserverar sig för eventuella fel och brister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar