söndag 8 december 2019

Julkalendern 2019 lucka 8, Nygårds Optik och Nygårds Ur & Guld

I dagens lucka har vi igen två företag, Nygårds Optik och Nygårds Ur & Guld. Från båda företagen kan du handla med Närpespresentkort så bara att flänga från en dörr till en annan i samma byggnad 😀


Nygårds Optik


Nygårds Optik kan du boka tid till ögonläkare och till optometrist. Du kan göra det på hemsidan också.

Allt i glasögon, inklusive solglasögon och kontaktlinser är det som är produkterna hos Nygårds optik. Läs gärna mer om de olika produkterna på hemsidan, och inte minst vad som är bra att veta när man skaffar kontaktlinser.

Facebooksidan hittar vi förutom öppettiderna (vard 9-17) också en del intressanta videoklipp om hur glas slipas mm. Vill du läsa/titta deras instagramsida finns också en sådan.

Affären finns på Närpesvägen 14 och känner du inte till numreringen så blir det då där mittemellan Red & Green hotellet och Närbok huset. Företaget är helt fristående från de internationella optikkedjorna. Det innebär att de själva bestämmer hur de vill arbeta och med vilka leverantörer de samarbetar. "Därigenom har vi möjlighet att anpassa våra produkter för att på bästa sätt kunna tillmötesgå kraven från våra kunder. Vi är ett familjeföretag som sätter dig som kund i centrum." säger man på hemsidan.


Närpesbloggens jultips blir det som affären själv sänt in, nämligen att köpa en värdesedel som blir nästan dubbelt värde om du använder den före 21.02.2020. Vi vill ju då tillägga att värdesedeln kan med fördel betalas med ett Närpespresentkort!

Klicka på annonsen så ser du texten bättre!


Hos Nygårds Optik kan du köpa julgåvan som ökar i värde efter jul. Ge en julklapp till dej själv eller en vän.

Nygårds Ur & Guld


Nygårds Ur & Guld är då det andra Nff-medlemsföretaget på adressen Närpesvägen 14 och här är det då frågan om smycken, klockor, presenter m.m. Alltså en renodlad guldsmedsaffär.

hemsidan säger företaget det mycket enkelt: Vi satsar på att förgylla ditt liv med lite glitter och glam. Vi har både klassiska produkter, samt smycken som följer trender och variation. Vårt utbud av vigselringar täcker de flesta smaker. Välkommen in hos oss!

Öppettiderna som vi hittar på hemsidan är måndag-fredag 9-17 och lördag 10-14. På facebooksidan meddelar man om specialerbjudanden och annat som "kommer upp".

Närpesbloggens tips inför julen är glittrande klar, använd ditt Närpespresentkort till glitter och guld till dig själv eller som julgåva.




***

Närpes Erbjuder julkalendern 2019 görs av bloggredaktören Kjell Wickman. Alla uppgifter för kalendern hämtas från respektive företags hemsida/sociala medier-sidor. Företaget själv kan också ha bistått med bilder/material. Närpesbloggen reserverar sig för eventuella fel och brister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar