söndag 15 december 2019

Julkalendern 2019, Lucka 15 Studio M & J

Bland NFF-medlemmarna som tar emot Närpespresentkort finns det flera i skönhets- och frissabranschen. Ett av de företagen är Studio M&J och det är det företaget som presenteras i dagens lucka.


Studio M&J är en ny trendig salong i hjärtat av Närpes. Den öppnades i juli 2016 av Michaela Engman och Jessica Harf. De har 20 respektive 10 års erfarenhet av branschen och brinner för  yrket. Våren 2018 blev Jessica också utbildad ekofrisör och erbjuder nu också ekologiska alternativ. 

hemsidan hittar man också öppettider och så kan man själv enkelt boka in sig på en ledig tid. Du ser också samtidigt hur länge behandlingen beräknas pågå så det är ett enkelt sätt att hitta "rätt" tid.

Du hittar Studio M&J riktigt i centrum av Närpes på adressen Närpesvägen 6, alltså det blir då samma hus där Lokaltapiola också finns.

På företagets facebooksida och likaså på instagramsidan kan du få bra isnpiration på frisyrer.

Närpesbloggens bästaste jultips i dagens lucka är att antingen boka in dig direkt via hemsidan eller om du behöver en julklapp så kan du köpa Studio M&J:s egna presentkort och här du kan givetvis använda ett Närpespresentkort du fått av dina vänner som betalningsmedel.

Köp t.ex. ett Studio M &J presentkort för ditt Närpespresentkort

    ***

Bilder: Jessica Harf på Studio M&J

Närpes Erbjuder julkalendern 2019 görs av bloggredaktören Kjell Wickman. Alla uppgifter för kalendern hämtas från respektive företags hemsida/sociala medier-sidor. Företaget själv kan också ha bistått med bilder/material. Närpesbloggen reserverar sig för eventuella fel och brister.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar