fredag 13 december 2019

Julkalendern 2019 Lucka 13, KK-Möbler

Du kan julhandla med  ditt  Närpespresentkort också i Möbelaffären KK-Möbler.
 
Hos KK-Möbler hittar du precis som namnet säger, möbler, och såna har man i ett brett sortiment till vettiga priser. Visste du att du också kan få en hel del möbeltillbehör via affären? Sånt som t.ex möbeltyg, skötsel- och rengöringsmedel och behandlingsmedel. På deras sortiment-sida ser du mera. 


Förutom möbler för hemmet fixar KK-Möbler också in inredning till många offentliga miljöer. I deras stora butik får du inrednings- och möbleringstips genom att betrakta de olika uppsättningar och utställningsarrangemang av möbler och tillbehör.

facebooksidan hittar vi de normala öppettiderna, som är vardag 9-17, lördag 10-13, men nu inför julen annonseras också förlängda tider, så att du som jobbar heldag också ska hinna sticka dig in.

Förlängt öppettid flera dagar inför jul
Vill du bläddra och se bilder på mera specifika inredningsdetaljer så är KK-Möblers instagramsida ett utmärkt ställe att försjunka i en stund.
 

Närpesbloggens tips inför julen är helt enkelt att ta dig tid att åka in till KK-Möbler, givetvis med ditt   Närpespresentkort på fickan, för hittar du nåt speciellt är det ju bra att genast ha det till hands! 

Det finns mycket till julen..hos KK-Möbler

 

Bilder: KK-Möbler

    ***

Närpes Erbjuder julkalendern 2019 görs av bloggredaktören Kjell Wickman. Alla uppgifter för kalendern hämtas från respektive företags hemsida/sociala medier-sidor. Företaget själv kan också ha bistått med bilder/material. Närpesbloggen reserverar sig för eventuella fel och brister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar