torsdag 19 december 2019

Julkalendern 2019 Lucka 19, Autoforum

Dagens lucka presenterar bilverkstaden  Autoforum där det går alldeles utmärkt att betala med Närpespresentkort.


Vinterbild över Autoforums bilverkstad, med bakgrundsljus från Närpes största växthus.


Autoforums hemsida ger rätt mycket information om vad företaget gör, så den är läsvärd. Man säger bl.a : 
- "Vi servar alla bilmärken enligt biltillverkarnas underhållsanvisningar och utför även reparationer på ett professionellt sätt.
Hos oss får du omfattande service- och reparationstjänster, som t.ex. intervallservice, kamremsbyte och vindrutereparationer. Därtill fyller vi automatisk i den elektroniska serviceboken och överför servicehistoriken till bilens kördator om din bil är utrustad med en sådan."

Autoforum använder sig av modern testutrustning och reservdelar av hög kvalitet, t.ex. Bosch, Mahle och Champion.Man erbjuder dig den bästa servicen, när du för din bil till företaget för service eller reparation - Man fixar helt enkelt problemen.
Autoforum har också biltvätt, besiktningstjänst och utför krockskadereparationer. Med tvättpasset är var 7:e tvätt gratis!

Verkstaden finns på adressen Östra Linjen 7. Kör du bara ut från Närpes mot riksåttan så kan du inte missa eftersom det är enda byggnaden mellan industriområdet och Teboil. 
Öppethållningstiderna är må-fr 7.30 - 17.00. Vid service kan ni även hyra tillfällig bil av företaget. 


Närpesbloggens tips såhär några dagar före jul blir att använda ditt Närpespresentkort till en biltvätt på Autoforum Närpes. En skinande ren bil är nämligen en stolthet för både herrn och frun.



***

Närpes Erbjuder julkalendern 2019 görs av bloggredaktören Kjell Wickman. Alla uppgifter för kalendern hämtas från respektive företags hemsida/sociala medier-sidor. Företaget själv kan också ha bistått med bilder/material. Närpesbloggen reserverar sig för eventuella fel och brister.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar