tisdag 10 december 2019

Julkalender 2019 Lucka 10, Servi-Trade Finland

Det finns flera elektronikföretag som är anslutna till  Närpespresentkortet.  I dagens lucka presenterar vi Servi-Trade Finland Ab, och du ska minnas att det är inte enbart produkter det är frågan om här utan en viktig del är tjänsterna, alltså kunnandet som du många gånger får "på köpet".



Servi-Trade Oy Ab har sedan start fungerat som en helhetsleverantör av elektronik förbåde företag och privatpersoner. De erbjuder kontorsmaskiner, hemelektronik, vitvaror osv.

Utöver ett stort sortiment i vår fysiska butik på Fabriksvägen 1 erbjuder vi även er en rad av olika tjänster och servicelösningar. Här är det också frågan om både hemleverans och installation om det önskas.


Adressen, Fabriksvägen 1, finns på Högback industriområde precis där förbi Lärka och Pedelux.

Facebooksidan ger uppgift om öppettider som är vard 9-17 och lördag 9-13. Där ser vi också att butiksytan är 600 m2 så det finns utrymme för ordentligt med varor.


Närpesbloggen rekommenderar att du så här inför julen använder ditt Närpespresentkort till inköp av  nån av Servi-Trades intressanta grejor, kanske en ny TV eller ny telefon.
http://servitrade.fi/

***

Närpes Erbjuder julkalendern 2019 görs av bloggredaktören Kjell Wickman. Alla uppgifter för kalendern hämtas från respektive företags hemsida/sociala medier-sidor. Företaget själv kan också ha bistått med bilder/material. Närpesbloggen reserverar sig för eventuella fel och brister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar