onsdag 18 december 2019

Julkalendern 2019 Lucka 18, Skönhetssalong Bella Donna

Med ett Närpespresentkort på hand är det roligt att gå och göra sig fin till Skönhetssalong Bella Donna. Salongen har länge varit Nff medlem och har också tagit emot Närpespresenkorten sedan kortstarten år 2014.
 


Skönhetssalong Bella Donna skrev vi om redan i  julkalendern 2018. Salongen riktar sig  till kvinnor och män i alla åldrar. Skönhetssalong BellaDonna fungerar som återförsäljare av Exuviance hudvårdsprodukter. Läs gärna mer om Exuviance produkterna på deras hemsida.
  Salongen finns i  centrum av Närpes på adressen Närpesvägen 19, och det blir då i "muttron-huset".

Öppet har man enligt bokning.

På företagets facebooksida och likaså på instagramsidan kan du följa med salongens erbjudanden, info och andra händelser, som t.ex tävlingar.

Närpesbloggen passar på att tipsa om två riktigt bra julklappar som du kan köpa från Bella Donna t.ex med ett Närpespresentkort .
 

Vid köp av julpresentkort till Bella Donna deltar du själv i utlottningen av en valfri behandling
Exuviance-julpaket 🎁
Detta exklusiva erbjudande inkluderar det helt nya serumet Supercharge AOX Serum och den klassiska nattkräm Evening Restorative Complex fås med på köpet

    ***

Närpes Erbjuder julkalendern 2019 görs av bloggredaktören Kjell Wickman. Alla uppgifter för kalendern hämtas från respektive företags hemsida/sociala medier-sidor. Företaget själv kan också ha bistått med bilder/material. Närpesbloggen reserverar sig för eventuella fel och brister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar