onsdag 4 december 2019

Julkalendern 2019 Lucka 4, Linds kök

Då börjar vi komma in i restaurangbranschen med vår julkalender. Hos Linds kök i Bäckliden kan du avnjuta en superb toppmåltid och använda Närpespresentkortet, om du har ett med saldo kvar, för att betala kalaset.


Lind's Kök  eller växthusrestaurangen som det ofta också talas om är resturangen där man bokar bord på förhand. Restaurangen har nämligen inte öppet enligt bestämda dagsscheman utan här kan det variera beroende på gruppbesök o.dyl. På deras "aktuellt>bokningar"-sida kan du just nu se det schema fram till nyåret där man kan ha möjlighet att boka in sig också med mindre grupper. Så här i adventstider är det menyerna Julbord, Jullunch och Tapaz på listan. Kika in och se, kanske nåt att satsa på för dig och dina vänner.

Restaurangens utrymmen är minst sagt litet annorlunda, eller vad sägs om ett behagligt tempererat växthus med 88 sittplatser och som inredning 200 ätliga växter! Därtill finns ute  50 fruktträd planterade + en del annat, allt ätbart. Stenmaterialet som använts är snyggt slipat bölegranit, alltså det lokalaste material man kan hitta. Det här måste väl kallas klimatvänligt, när man undviker tunga transporter av sten från utivärlden.

Också på Facebooksidan kan du se de dagar det just nu är möjligt att försöka boka. När du ändå är där på sidan så ta och kika på de videoklipp som finns, visst ser det gott och härligt ut...

På restaurangens instagramsida finns en hel del "händelsebilder" och förstås också tips när det är ledigt att boka. Gilla gärna!

Närpesbloggens tips inför julen är glasklart:  Boka bord till tapaz-kväll eller julbord och så tar du med ditt  Närpespresentkort så har du i alla fall ätit gott för pengarna. 

Glasklart - restaurangen utökades sommaren 2016 med en inglasad terass, kanske nåt för kommande sommar att boka till?

 ***

Närpes Erbjuder julkalendern 2019 görs av bloggredaktören Kjell Wickman. Alla uppgifter för kalendern hämtas från respektive företags hemsida/sociala medier-sidor. Företaget själv kan också ha bistått med bilder/material. Närpesbloggen reserverar sig för eventuella fel och brister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar